dimarts, 21 de febrer del 2012

La Segarra per la Independència es presenta a Sanaüja


El passat dissabte 18 de febrer, responent a la invitació feta des del consistori, l’entitat la Segarra per la Independència es va presentar a Sanaüja. Josep Condal, alcalde del municipi, va obrir l’acte manifestant el suport de l’Ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència, entitat a la qual actualment ja s’han adherit més de dos-cents municipis catalans, vuit dels quals de la Segarra. 


A continuació, va intervenir Maria Garganté, historiadora de l’art nascuda al poble, que va destacar el canvi que suposa que el projecte de la independència de Catalunya sigui ja motiu de conversa i debat des de la normalitat i sense prejudicis. Després van prendre la paraula Jaume Moya, coordinador comarcal de la Segarra per la Independència, i Roser Loire, membre del secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana, que van traçar el full de ruta previst per la constitució de l’Assemblea (el proper 10 de març a Barcelona) i totes les accions previstes per assolir que el Parlament català emeti una declaració d’independència de Catalunya l’any 2014. L’acte va acabar amb un debat entre els presents.




La Segarra per la Independència va anunciar que el proper divendres, 24 de febrer, es presentarà a Torà, amb l’assistència d’Arcadi Oliveres, de Justícia i Pau, i Carme Forcadell, de la Plataforma pel Dret a Decidir, i que el 9 de març celebrarà una taula rodona per debatre sobre de la independència de Catalunya a l’Auditori de Cervera, al qual ja s’han convidat tots els representants dels partits polítics amb presència a la Segarra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada