dimecres, 13 de febrer del 2013

GRÀCIES PER ENCENDRE LA FLAMA!
Un cop realitzada l’encesa de l’estelada formada per més de 1.200 espelmes a la Plaça Major el dia 5 de febrer, des de Segarra per la Independència volem fer un reconeixement a l’esforç de totes aquelles persones que ho han fet possible.

En primer lloc, volem fer un agraïment especial a Construccions Miró per haver reproduït d’una manera impecable el plànol de l’estelada al terra de la Plaça Major. Aquest dibuix va ser clau per a la posterior composició amb espelmes.

Cal agrair també la col·laboració d’una trentena d’establiments de Cervera que ens van ajudar a distribuir els tiquets de les espelmes: Adrogueria Cal Cervi, Anicamp, Anna Maria, Autoservei Cal Gomà, Bar el Polígon, Bernau Herbes, Cafè Restaurant Marinada, Cafeteria El Campanar, Calçats Martí, Carnisseria ca la Imma, Carnisseria Cansaladeria Casamitjana, Central Line Language School, Copisteria Papereria Dondara, Copisteria Travesser, Estètica Montse M. Trullols, Fleca Croisanteria Brioix, Llibreria Cucafera, , Pastisseria Agustí, Pastisseria Colom, Pastisseria Puig, Penya Blaugrana Cervera i Rodalia, Perruqueria Clenxa, Perruqueria Montse Roig, Pub la Bombolla, Pub la Cova, Pub Noctàmbul, Seyart, Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans - Antoni Torroja, Solucions Informàtiques 1 Minut, Vins i Licors Carbonell. Sense tots ells no hauríem pogut arribar a vendre els més de 1.200 tiquets! 

I agraïm també la col·laboració de Convergència i Unió i d’Esquerra Republicana de Catalunya que també van adquirir tiquets i a la Paeria de Cervera per la seva col·laboració en l’organització de l’acte i per les facilitats que ens ha donat en tot moment.

Per últim, cal destacar i agrair especialment totes les persones que van venir a col·laborar com a voluntaris (molts d’ells nois i noies dels instituts) i també totes aquelles persones que van col·laborar apadrinant espelmes i que van assistir a l’acte.

MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES! Sense el vostre escalf,  res d’això no hauria estat possible!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada