dimarts, 9 de juliol del 2013

Segarra per la Independència s’organitza per participar en la Via Catalana de l’11 de setembre


L’assemblea territorial de l’ANC a la Segarra, la Segarra per la Independència, ha decidit iniciar ja els tràmits per a facilitar que les seves persones associades i simpatitzants de l’entitat, així com tota la població en general, puguin participar col·lectivament a la cadena humana que el proper 11 de setembre recorrerà el litoral de Catalunya, des del Pertús fins a Alcanar. Per aquest motiu, obrirà un període d’inscripcions en grup i d’actes informatius per a informar a la població i facilitar el trasllat per participar conjuntament als trams assignats des de l’organització central de l’acte. En aquest sentit, es preveu mobilitzar una dotzena d’autocars, tal i com ja es va fer durant la Diada de 2012, perquè tothom pugui integrar-se dins la cadena. Les inscripcions es recolliran des del correu de la mateixa territorial: segarra@assemblea.cat.

La Via Catalana cap a la Independència és una de les moltes campanyes que porta a terme l’Assemblea Nacional de Catalunya. És la més visible i la que aglutinarà més gent de cop, però també es preveuen altres activitats que es seran igual d’importants per al procés. En aquest sentit, després del Concert per la Llibertat, on van assistir una seixantena de segarrencs, al llarg d’aquest estiu es duran a terme activitats informatives sobre l’exercici de la sobirania fiscal, una etapa de la ruta “pedalem per la independència” (entre Tàrrega i Cervera, el 20 d’agost) i d’altres xerrades i activitats informatives que es preveu que tinguin lloc a Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet.


Aquest pla d’acció fou acordat en assemblea de la territorial del passat 6 de juliol, on també es va produir el relleu en la Junta de l’entitat, la qual ara està encapçalada per Esther Llopis, qui fins ara assumia l’organització d’esdeveniments, que va ocupar el lloc del fins ara coordinador comarcal Jaume Moya, qui segueix en l’entitat com a responsable de comunicacions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada