dissabte, 23 de novembre del 2013

30 de novembre, Cervera: presentació SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA

Segarra per la Independència us convida a l'acte de 
presentació de la campanya "Signa un Vot per la Independència" que tindrà lloc el dissabte 30 de Novembre 
a les 12.00 del migdia a l’Auditori deCervera (c/ Major 64)  Després d'una explicació exhaustiva sobre el funcionament de la campanya i els seus objectius a càrrec de Rafael Martí Cunillera, membre de la Junta Peticional de Ponent,  procedirem a fer la primera recolllida de signatures. Així mateix, aprofitarem l'acte per passar un audiovisual amb un recull d'imatges de la participació de la ciutadania segarrenca a la Via Catalana.
  
Signa un Vot per la Independència” és una campanya que l'ANC adreça als ciutadans per tal d'incentivar-los per exercir el Dret de Petició, dret que permet a qualsevol persona adreçar-se davant qualsevol institució pública per fer peticions sobre qualsevol assumpte. Permet, per tant, exercir el dret  a la lliure determinació, que és un dret fonamental i universal que tenen tots els pobles d'acord amb la Carta de les Nacions Unides

Exercim el Dret de Petició per demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives politiques perquè es pugui celebrar una consulta vinculant, en la qual es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un Estat Independent. En cas que no se’ns permeti, es demana que aquesta Petició sigui entesa com una manifestació lliure d’una voluntat favorable ( “Vot” ) perquè els representants electes del poble de Catalunya DECLARIN LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, d’acord amb el Dret Internacional, com a molt tard l’11 de setembre de 2014.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada