dilluns, 2 de desembre del 2013

La campanya Signa un Vot per la Independència es presenta a la Segarra



El dissabte 30 de novembre, la Segarra per la Independència va organitzar a l’Auditori de Cervera la presentació comarcal de la campanya Signa un Vot per la Independència, promoguda des de l’Assemblea Nacional Catalana.
Aquesta campanya, la més important promoguda des de l’ANC, pretén demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui celebrar la consulta sobre la consecució de Catalunya com a Estat independent o, en cas que no sigui possible, que la petició sigui entesa com un requeriment perquè el Parlament català declari unilateralment la independència.
L’acte, presentat per Esther Llopis, va córrer a càrrec de Rafael Martí, membre de la Junta Peticional de Ponent, que va exposar els detalls de la campanya i va contestar els dubtes i qüestions dels assistents.
En acabar les intervencions, es va projectar un recull d’imatges de la participació dels segarrencs i les segarrenques a la Via Catalana del passat 11 de setembre, elaborat per Sergi Camps, i es va iniciar el recull de signatures. Les properes setmanes, els membres de la Segarra per la Independència es desplaçaran per la comarca per recollir les adhesions de la ciutadania a la comarca.
Malgrat la bona acollida de la campanya a les Terres de Lleida (simultàniament es feia la presentació a diverses capitals lleidatanes), l’organització va lamentar l’escassa assistència de públic. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada