dilluns, 13 de gener del 2014

Èxit a la Segarra de la recollida massiva de vots per la independència


La Segarra per la Independència, entitat comarcal de l’Assemblea Nacional de Catalunya, va participar durant el cap de setmana de l’11 i el 12 de gener a la recollida de Vots per la Independència promoguda des de l’ACN. En un total de catorze taules, repartides al llarg de la comarca, es van recollir 1657 vots en suport de la iniciativa, que pretén exercir el dret fonamental de petició, recollit a la Constitució espanyola, perquè la ciutadania demani al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència o, en cas que la seva celebració no sigui possible, declari unilateralment la independència, d’acord amb la legislació internacional.

A més, la venda de material de suport al moviment independentista va tenir molt bona acollida i va contribuir generosament a recaptar fons per l’entitat.

Durant les dues jornades no es van registrar incidents de cap tipus, tot i les cues per signar que es van esdevenir en hores punta a llocs com Torà o el carrer Combat de Cervera. L’organització destaca que a Cervera es van recollir vora 600 vots i a Torà i Guissona més de 200 respectivament, així com la bona rebuda en municipis on el consistori encara no s’ha adherit a l’associació de Municipis per la Independència, com Sant Ramon, Talavera o les Oluges, on amb mitja jornada es van recollir una setantena de vots.

Donat l’èxit de la campanya, la coordinació nacional de l’ANC preveu fer-ne una segona recollida massiva a la primavera. Mentrestant, les delegacions comarcals i locals seguiran recollint Vots per la Independència.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada