dilluns, 17 de març del 2014

Pep Riera presentà a Cervera la sectorial Pagesos per la Independència

Dissabte 15 l’auditori de Cervera va reunir unes cinquanta persones en l’acte de presentació de la sector de l’ANC Pagesos per la Independència. La introducció va córrer a càrrec de Josep Ortiz, de Cervera, i es va centrar en la conveniència d’estendre entre el sector agrari la necessitat de la seva implicació en el procés de constitució de l’Estat català independent.
La intervenció central va córrer a càrrec de Pep Riera, fundador de la Unió de Pagesos i sempre implicat ens lluites de reivindicacions socials i nacionals. La seva incorporació a l’Assemblea Nacional se centra en la tasca de configurar el futur del país des del punt de vista de pagesos i ramaders, identificant problemàtiques i traçant les directrius de funcionament dins la Catalunya independent.
A continuació, Andreu Ferré, tècnic de la Unió de Pagesos, va presentar un estudi sobre les judes a la producció agrària, dins i fora de la Unió Europea.
L’acte es va tancar amb un torn de preguntes i debat i amb la voluntat de seguir treballant plegats, des de Segarra per la Independència i la Unió de Pagesos, ens la difusió dels objectius comuns entre els professionals de la pagesia de la comarca.

Durant l’acte, es van recollir adhesions dins la campanya Signa un Vot per la Independència. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada