dimecres, 12 de novembre del 2014

Tu has fet que guanyem!

Les dades confirmen tot allò que la nostra esperança anticipava: hem votat i hem guanyat. El 9N ha sigut, com volíem, un pas de gegant cap a la independència.

La Gigaenquesta i la Marató 9N no s'haurien fet mai sense tu. No s'haurien distribuït 500.000 diaris en un matí ni s'haurien penjat tantes pancartes i cartells. Has treballat de valent i ens has ajudat a aconseguir donatius. Has acompanyat gent als actes de la campanya i has animat a moltes persones perquè anessin a votar. La teva implicació ha fet possible l'èxit d'aquesta cita amb les urnes. I t'ho agraeixo molt.

Ara ja has comprovat que és veritat que guanyar depèn de tu. Hem vençut un Estat hostil que volia engabiar la democràcia, que volia restringir la llibertat.

Ha sigut un camí emocionant i l'hem fet junts. Però encara ens queda un tram final del recorregut fins a la independència.

Per això t'avanço que molt aviat t'enviarem la "Memòria de la Campanya Ara és l’hora", on hem recollit tota la feina que hem fet els darrers mesos per garantir que el 9N fos un gran èxit.
Recordem-nos de tot el que hem après aquestes setmanes, fem valdre tota l'experiència i renovem l'empenta sense mai defallir.

Ben aviat serà necessari un esforç grandiós per resoldre l'última etapa del procés de sobirania que junts protagonitzem. Comptem amb vosaltres!
!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada