dilluns, 6 de juliol del 2015

Els socis i sòcies de l’ANC responen a la crida



Aquest cap de setmana, l’ANC ha dut a terme una consulta interna en la que 11.239 associats s’han manifestat presencialment i uns 5.000 via correu electrònic, sobre el paper de l’entitat en el procés sobiranista. 

A la Segarra, més de 40 socis van fer efectiu el vot presencial, en un col·legi electoral instal·lat a l’edifici del Consell Comarcal. L’elevada participació en aquesta consulta, demostra un cop més  la capacitat organitzativa i de mobilització que té l’entitat. Els resultats provisionals donen un 96% dels vots favorables al sí, reforçant el paper de l’Assemblea per seguir negociant amb tots els agents implicats per tal d’aconseguir la màxima unitat i garantir el caràcter plebiscitari de les properes eleccions del 27 de setembre. 

Durant aquesta setmana es faran públics els resultats definitius, ja que falta l’escrutini dels més de 5.000 vots obtinguts per correu electrònic. Paral·lelament, l’ANC ha engegat la campanya d’estiu que gira als voltants dels 10 eixos en els que s’ha de vertebrar la futura República Catalana, i que simbòlicament, arribaran al Parlament de Catalunya a través de la Meridiana el proper 11 de setembre. Els 10 eixos que formen la campanya són: equilibri territorial, solidaritat, oberts al món, diversitat, sostenibilitat, igualtat, benestar i justícia social, democràcia, recerca i innovació, i cultura i educació. A la Regió 6, on està ubicada la Segarra, la temàtica a tractar serà la diversitat. Els actes a les nostres contrades començaran el proper dijous 16 de juliol amb la projecció de la pel·lícula d’Isona Passola L’endemà, dins el marc del cinema a la fresca organitzat pel Centre Municipal de Cultura als patis de la Universitat de Cervera. Properament també s’iniciarà la campanya per organitzar els autocars per a la gran manifestació de l’11 de setembre. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada