dimarts, 25 d’agost del 2015

El punter a Cervera

Avui dimarts, la Segarra per la Independència ha organitzat l'escenificació a la plaça Universitat de Cervera d'un punter humà, que simbòlicament assenyalava al Parlament de Catalunya, en el marc de la campanya territorial d'estiu que fomenta l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a la Via Lliure.

L'objectiu d’aquesta campanya és cridar a la mobilització i concentrar el màxim de gent possible el proper Onze de Setembre a la Meridiana de Barcelona. La Via Lliure a la Independència estarà dedicada a deu eixos, els pilars fonamentals que han de sostenir la futura República Catalana:  regeneració democràtica, educació i  cultura, obertura al món, benestar i justícia social, innovació, diversitat, sostenibilitat, equilibri territorials, solidaritat i igualtat. La diversitat, visualitzada amb el color verd, és la temàtica que treballa la regió 6 on s’inclou la Segarra, per la qual cosa, aquest ha estat el color escollit per a la realització del mosaic que ha recorregut el punter.

La manifestació de l’11 de setembre d'enguany ha de ser la més potent que mai s'ha dut a terme perquè servirà per consolidar el missatge que la independència és l’única oportunitat per construir un país nou i millor. El punter és la icona de la Via Lliure. Indica que sabem què volem i com aconseguir-ho: una ruta cap a la independència passant pel 27S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada