dimarts, 13 d’octubre del 2015

9N Som Tots

ARA és l’HORA duu a terme la campanya #9NSomTots en suport a la democràcia i als imputats del 9N. La campanya, impulsada conjuntament amb l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), convida a tothom a fer tres accions concretes com a mostra de suport als imputats del 9N: la difusió d’un manifest del PNDD que les entitats i els ajuntaments poden firmar, l’enviament  d’una carta al TSJC i la participació als actes de suport a les institucions catalanes, organitzats arreu del territori els propers dies 13 i 15 d'octubre.

El president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Educació, Irene Rigau, declararan davant dels jutjats després d'haver estat imputats per haver posat les urnes el passat 9 de novembre.

Per això, des d'ARA és l’HORA es vol recordar la il·lusió que va empènyer la ciutadania a participar de forma massiva a la consulta del 9N, amb gairebé 2,4 milions de vots i reivindicar el caràcter col·lectiu i de país que va tenir aquella jornada.

Convidem els ciutadans a signar i enviar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la carta que trobaran al web (www.araeslhora.cat) i que us adjuntem. Proposem una enviada massiva per fer sentir, també al Tribunal, la disconformitat de tots aquells que vam participar en el 9N.

D'altra banda, convidem també a difondre el manifest del PNDD, que les entitats i els ajuntaments poden firmar. Aquest text es llegirà a tots els actes que es faran avui 13 d'octubre davant de tots els municipis. Així mateix, fem una crida als ciutadans a aplegar-se als respectius consistoris a les 19:30. 

Entre les altres mobilitzacions al carrer recordem la crida a congregar-se davant del TSJC a les 9:30 del matí dels dies 13 i 15, quan les persones imputades vagin a declarar.

Finalment, fem una crida a compartir les accions a la xarxa amb l'etiqueta #9Nsomtots. Podeu compartir els continguts del web amb aquesta etiqueta, fotografiar les concentracions i difondre'n les fotos per la xarxa també amb l'etiqueta o fer públic el vostre enviament de la carta al TSJC.

Convocatòria de la concentració a Cervera: 



I a Guissona: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada