dimarts, 28 de juny del 2016

L’ANC celebra la victòria independentista a Catalunya i subratlla el consens pel referèndum sobre d'independènciaL’Assemblea Nacional Catalana celebra la victòria de les forces independentistes, que una vegada més, tornen a guanyar a Catalunya, en escons i vot. Un fet que,  inequívocament, demostra que el suport sobiranista es manté intacte  a les urnes.
Els resultats d’ahir evidencien que els partidaris del dret a decidir i d’un referèndum mantenen a Catalunya una posició hegemònica, amb una clara majoria absoluta amb escons i un ampli suport en vots. I, en aquest sentit, l’entitat s’encamina cap a una consulta interna per tal de determinar si exigeix a les institucions catalanes la celebració d’un referèndum vinculant d'independència.


Finalment, els resultats al conjunt de l’Estat, apunten a la repetició d’un executiu del Partit Popular que continuarà governant en contra dels interessos del poble de Catalunya.  És per això que l’ANC considera que és moment de redefinir l’estratègia per a dur a terme el full de ruta i que la perspectiva d’exigir un referèndum vinculant pren força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada