dimarts, 23 d’agost del 2016

Volem un estat sensible a les necessitats de la ciutadania

Avui la Segarra per la Independència, branca comarcal de l’Assemblea Nacional Catalana, ha donat el tret de sortida als actes que es duran a terme a la comarca de la Segarra de denúncia dels greuges a què l’estat espanyol sotmet de manera deliberada la ciutadania de Catalunya i en defensa d’una sanitat pública i de qualitat.


Ho ha dut a terme a la plaça Universitat de Cervera, mitjançant una performance que consisteix en el recobriment d’una bona part de la superfície de la plaça amb creus grogues per denunciar que davant un estat que es mostra insensible amb el patiment dels seus ciutadans i que destrossa el seu sistema sanitari, només ens queda poder construir entre tots un futur millor per a nosaltres, els nostres fills i els nostres néts. L’acció d’aquesta tarda ha anat acompanyada també, del repartiment de fulletons informatius. 


Aquesta acció s’emmarca en de la programació d’actes sota el lema “Activa’t per la República Catalana”, que durant l’estiu s’estan realitzant arreu del país per denunciar els greuges de l’estat i evidenciar que, després de la nova victòria del PP a les eleccions del 26J, la consecució de la República Catalana és l'única manera d'assolir els canvis necessaris per garantir el la protecció social i el benestar dels catalans -independentistes o no independentistes- així com de garantir un entorn propici per al progrés de l’economia i les empreses del país. Catalunya té un potencial econòmic i humà per ser un estat competitiu i ric. Podent gestionar els nostres impostos disposarem de més recursos per a hospitals, especialització de metges, alta tecnologia, millor qualitat assistencial, farem les lleis sanitàries d’acord amb les nostres necessitats i podrem invertir en estudis per evitar que els investigadors del país marxin a l’estranger. 

L’acte ha denunciat específicament la conspiració entre el ministre espanyol Jorge Fernández Díaz i l’exdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya, que van afirmar en una conversa que “les hemos destrozado el sistema sanitario”. 

 Aquesta és la primera acció d’aquesta campanya a la Segarra, que continuarà a Torà i Guissona demà dia 24 i Sant Guim de Freixenet dijous 25



 
 .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada