diumenge, 13 de novembre del 2016

Per la democràcia

Hem tornat a escriure una nova pàgina de la nostra història. Aquest diumenge 13 de novembre, a les Fonts de Montjuïc, el clam de les nostres veus ha tornat a ser un crit en defensa de la democràcia, dels càrrecs electes i de les institucions del nostre país, en l'acte organitzat per l'ANC, Òmnium i l'AMI.

Així, l'acte ha esdevingut multitudinari, amb l'arribada de milers de persones d'arreu de Catalunya, inclosos uns 150 autocars, que confirmen que el desplaçament del territori cap a Barcelona ha estat important. L'acte ha visualitzat el suport de la societat a totes les persones i institucions catalanes i ha donat un fort protagonisme als càrrecs electes del món local i als parlamentaris, especialment a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana.

En aquest acte s'ha reivindicat la tasca del Parlament i s'ha denunciat l'atac reiterat de l'Estat i del Tribunal Constitucional en contra, que ha frenat en repetides ocasions iniciatives i lleis impulsades pel Parlament de Catalunya.

La manifestació d'aquest diumenge ha estat un acte d'unitat de tots els actors sobiranistes i demòcrates en contra dels atacs de l'Estat i la justícia espanyola contra el procés, els càrrecs electes i les institucions de Catalunya. El lema de la mobilització, 'Per la democràcia', és una mostra d'aquesta voluntat, més enllà del sentiment independentista: una crida per a tots els demòcrates en la defensa dels nostres càrrecs electes, les nostres institucions i la democràcia.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada