dissabte, 4 de març del 2017

Renovació de càrrecs a la junta de Segarra per la Independència

La Segarra per la Independència ha renovat la seva junta, sorgida després de la darrera Assemblea General Ordinària, celebrada el passat mes de febrer. Així, Juli Lago continuarà sent-ne el coordinador i Montse Martí la secretària; Dani Martínez passa a ser el nou tresorer, en substitució de Gabriel Farrando, que deixa el càrrec, juntament amb els vocals sortints Joan Noguera i Albert Flotats: a tots tres, un agraïment molt fort per la tasca realitzada durant aquests anys en el si de l'Assemblea Territorial de l'ANC a la Segarra. Les noves incorporacions a aquesta junta coordinadora són Montse Vall, Montserrat Farrera, Àngels Bacardit i Narcís Turull, que ocuparan sengles vocalies.
La junta queda completada amb les vocalies ocupades per Josep Casanovas, Carme Diví, Jaume Garravé, Rosa Mas, Anna Vilaró, Roser Martí i Antoni Minguell, que continuen en el seu càrrec. 
 
D’altra banda, des de l’ANC s’està duent a terme la campanya Fem futur, iniciada el passat mes de gener amb l'objectiu d'anar generant debat i opinió de cara a la convocatòria formal del referèndum oficial sobre la independència de Catalunya per part del govern de la Generalitat de Catalunya: serà aleshores quan l'entitat engegarà la campanya definitiva per demanar el vot pel Sí. La campanya Fem Futur es vol adreçar als votants de partits no-independentistes però partidaris del dret a decidir, que encara no han decidit què votaran al referèndum. La campanya pretén també combatre els arguments de la por que des de l'Estat espanyol s’estan utilitzant per minvar aquest procés d'alliberament nacional. Aquesta campanya s’estructura a partir de temàtiques mensuals, la primera de les quals fou les infraestructures: l’estat del benestar és el tema que s’està treballant actualment.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada