dissabte, 21 de gener del 2012

Concorreguda presentació de Segarra per la independència a Sant Guim de Freixenet

El divendres 20 de gener, l’assemblea Segarra per la Independència va presentar el projecte de l’Assemblea Nacional de Catalunya a la sala Mestre Viaña de Sant Guim de Freixenet. Davant d’una nombrosa audiència, Pere Solé, alcalde del municipi, i Jaume Moya, coordinador comarcal de l’entitat, varen obrir l’acte. En la seva intervenció, Solé va posar de manifest que el municipi s’havia adherit a l’associació de Municipis per la Independència i que dóna suport al projecte sobiranista com a via per a millorar el finançament dels ajuntaments, mentre que Moya va descriure el full de ruta de l’ANC per assolir una majoria social en favor de la independència.

A continuació, varen intervenir Toni Strubell, diputat al Parlament per SCI, Pep Cruanyes, president de la Comissió per la Dignitat, i Anna Punsoda, periodista. En les seves intervencions, els ponents varen apuntar la conveniència d’assolir la independència de Catalunya com a única via de pervivència dels drets històrics del país i de progrés social, econòmic, cultural i lingüístic, així com el convenciment de la força de la societat civil per empènyer la classe política catalana vers un posicionament clar vers l’objectiu sobiranista. L’acte va concloure amb un fluït debat amb els assistents i la intervenció de Jaume Terribas, que va animar als presents a col•laborar amb l’Assemblea Nacional de Catalunya, que es constituirà el proper 10 de març a Barcelona.

A banda d’això, Segarra per la Independència va anunciar que el proper dissabte 28 de gener presentaran l’obra “Èric i l’exèrcit del Fènix” al teatre l’Amistat de Sant Antolí, a càrrec de la companyia Barra Lliure de Cervera i amb l’assistència d’Èric Bertran, i va donar a conèixer que el consistori de Montornés de Segarra també s’ha incorporat a l’associació de Municipis per la Independència (que a dia d’avui reuneix més de 200 ajuntaments).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada