dissabte, 28 de gener del 2012

L’exèrcit del Fènix pren Sant Antolí

Unes cent vint persones es varen reunir dissabte 28 a la sala – teatre de l’associació l’Amistat de Sant Antolí (Ribera d’Ondara) per assistir a la presentació de la Segarra per la Independència, organisme comarcal de l’Assemblea Nacional de Catalunya. En l’acte, la companyia de teatre cerverina Barra Lliure, sota la direcció d’Araceli Garcia, varen representar l’obra “Èric i l’exèrcit del Fènix”, basada en els fets ocorreguts l’any 2004 quan el jove Èric Bertran fou acusat de terrorisme i interrogat a l’Audència Nacional de Madrid per haver remès uns correus demanant l’etiquetatge de productes en català.

El propi Èric Bertran va assistir a la representació, va intervenir al final de l’obra en un diàleg amb l’actor que encarnava el seu personatge, i va participar d’un debat amb el públic present al voltant de les seves vivències i la visió sobre el projecte independentista de Catalunya traçat des de l’ANC. Durant l’acte, van intervenir també Albert Turull i Jaume Moya, de Segarra per la Independència, i Àngel Colom, president de l’àmbit d’immigració de CDC.

L’esdeveniment va servir també per a fer pública l’adhesió del consistori de Plans de Sió a l’associació de Municipis per la Independència, per enfortir els lligams de l’assemblea segarrenca amb la de l’Urgell -encara en procés constituent-, així com per a presentar el projecte independentista de l’Assemblea Nacional de Catalunya, que es constituirà a Barcelona el 10 de març.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada