divendres, 22 de juny del 2012

MANIFEST de la MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA a la comarca de la SEGARRA


Segarrenques i segarrencs!

Després de més de trenta anys, el sistema autonòmic espanyol ha demostrat ser incapaç d’articular un model polític respectuós amb les nacions que fins ara integren l’Estat. En els darrers anys, s’ha evidenciat el divorci entre les propostes de sobirania formulades des de Catalunya i el que s’imposa des d’Espanya.

La pertinença a l’estat espanyol no només perjudica notòriament les nostres possibilitats de mantenir i incrementar el nivell de vida i benestar social sinó que, fins i tot, disminueix i limita conscientment les potencialitats del nostre desenvolupament econòmic i cultural, i atempta contra la cohesió social de la societat catalana.

La majoria de catalans i catalanes ens sentim humiliats pel tracte indigne i per la situació d’espoli que pateix la nostra nació.

Després de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol de juny de 2010, s’ha fet evident que només tenim dues vies: o bé desaparèixer com a nació o, per contra, iniciar un procés d’independència que ens porti a la constitució del nostre propi Estat.

El Parlament de Catalunya ha ratificat en diverses ocasions que Catalunya és una nació i que, com a tal, no renuncia ni renunciarà mai a l’exercici del dret d’autodeterminació.

Dins la societat catalana s’ha generat un ampli moviment de rebuig al procés de destrucció econòmica i cultural a què avui està sotmès el nostre poble, així com una consciència creixent de la necessitat de recuperar l’Estat propi. Aquesta consciència s’ha manifestat de diverses maneres i s’ha materialitzat amb el naixement de l’Assemblea Nacional Catalana i de l’Associació de Municipis per la Independència.

Així doncs, des de la Segarra per la Independència convoquem a tota la ciutadania Segarra i als seus legítims representants a cadascun dels consistoris municipals a fer seu i treballar per l’objectiu de l’assoliment d’un Estat català, plenament democràtic, lliure i sobirà i integrat dins la Unió Europea. En conseqüència, donem suport a:

-       L’Associació de Municipis per la Independència, de la qual ja formen part de ple dret el CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA, així com els municipis de BIOSCA, CERVERA, ESTARÀS, GRANYANELLA, GUISSONA, IVORRA, MASSOTERES, SANAÜJA, SANT GUIM DE FREIXENET, SANT GUIM DE LA PLANA, TARROJA DE SEGARRA, TORÀ i TORREFETA I FLOREJACS, ben aviat ho ratificaran ELS PLANS DE SIÓ i MONTORNÈS  i esperem que també s'hi  adhereixen per voluntat popular els de GRANYENA, LES OLUGES, MONTOLIU, RIBERA D’ONDARA, SANT RAMON i TALAVERA.

-       La Marxa cap a la independència, que es farà durant tot l’estiu, des del seu inici el proper dissabte 30 de juny a la Seu Vella de Lleida, fins a l’11 de setembre de 2012, data en la qual tindrà lloc a la capital del país la gran manifestació per la Independència de Catalunya.

Aquest estiu, els catalans i les catalanes marxem cap a la independència! Que ningú no es quedi enrere!

Visca Catalunya!

La Segarra, 23 de juny de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada