dissabte, 25 d’agost del 2012

Cervera col•loca una gran estelada a l’agulla de la Farinera




Amb el suport de la Paeria i organitzat per la Segarra per la Independència, uns escaladors varen col·locar ahir una gran senyera estelada al capdamunt de l’agulla de l’edifici de la Farinera de Cervera.  La bandera ha estat apadrinada per l’Ajuntament i hi ha el propòsit de fer-la onejar fins que Catalunya assoleixi la condició de nou Estat independent.



La Farinera del Sindicat Agrícola de Cervera és un dels edificis més alts i emblemàtics de la ciutat. Projectat per l'arquitecte Cèsar Martinell, entre l'any 1920 i 1922, el conjunt monumental està coronat amb la torre d'aigua coberta per una cúpula que és el símbol de la fàbrica. Aquesta torre, coneguda amb el nom de Torre del Treball, forma part de la trilogia de les torres de Cervera i estableix un diàleg amb la Torre de la Fe o campanar de l'església i la Torre de la Ciència o torres de la Universitat.

Amb aquest acte, el consistori cerverí, integrat dins l’Associació de Municipis per la Independència, mostra el seu suport a la Marxa cap a la Independència i a la gran manifestació sobiranista convocada a Barcelona pel proper ’11 de setembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada