dijous, 26 de setembre del 2013

Després de l’èxit de la Cadena Humana, seguim Fent Via cap a la independènciaDes de la Segarra per la Independència estem immensament satisfets i agraïts per la participació massiva de segarrencs i segarrenques en la Via Catalana. Els prop de mil quatre-cents homes i dones que des de la Segarra ens vam desplaçar als trams de l’Ametlla de Mar, així com els mols altres que van participar en d’altres punts del recorregut, són prova palpable que el sentiment per la llibertat del nostre país no té ja cap aturador a la nostra comarca.


Des la Junta de l’entitat estem molt satisfets per la feina feta i per les moltíssimes mostres d’agraïment rebudes, que ens encoratgen a seguir endavant i ens impedeixen relaxar-nos i caure en el cofoisme. La feina no està acabada, però sabem que avancem pel camí correcte i que cada cop som més els què fem via cap a la consecució de la independència de Catalunya. 


L’entusiasme de la gent i l’actitud constructiva i optimista fa planer el camí de Segarra per la Independència i reforça l’orgull de pertànyer a una comunitat que madura i valenta té clar el què vol. Els atacs demagògics, les manipulacions i els insults rebuts des de la premsa espanyolista, i la manipulació de les imatges de la participació dels nostres amics de Guissona, només fan que enfortir-nos i donar-nos coratge per sortir d’un Estat on els valors de la democràcia, la llibertat d’expressió i la tolerància encara es conceben com luxes prescindibles.

Per tot això, estem orgullosos de seguir treballant i us convidem a mantenir el vostre suport el les properes activitats:

-          El 12 d’octubre celebrarem el Correstel  amb la Cursa del Torró, que sortirà de Concabella i acabarà a Agramunt amb àpat popular que donarà botifarra al dia de la hispanitat. Tenim obertes ja les inscripcions a través de segarra@assemblea.cat

-          El 25 d’octubre celebrarem una conferència sobre l’Economia de l’Estat català, a càrrec de Josep Busqueta


I moltes d’altres activitats sobre les quals us anirem informant! Comptem amb vosaltres!

Seguim fent Via cap a la Independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada