dimarts, 10 de setembre del 2013

Més de mil tres-cents segarrencs i segarrenques farem història a la Via Catalana

Des de l’assemblea territorial segarrenca de l’ANC, la Segarra per la Independència, hem tancat el lloguer de vint autocars per transportar als veïns i veïnes de la comarca als trams 112 i 113, corresponents al municipi de l’Ametlla de Mar. En total, prop de mil cent participants enllaçaran les mans en una iniciativa que pretén mostrar al món quina és la voluntat majoritària i democràtica del poble català i, alhora, reforçar el procés que ha de permetre als catalans d’assolir la llibertat no més tard del 2014. 


La nostra satisfacció és molt gran, donat que supera amb escreix l’èxit de l’any passat, quan es van noliejar una dotzena d’autocars per la manifestació multitudinària de Barcelona. A banda de tota la gent que es desplaçarà amb autocars, cal afegir els centenars de segarrencs i segarrenques que ens han confirmat la seva participació i que es traslladaran amb els seus vehicles privats per cobrir els trams on es preveu menor ocupació, corresponents a les Terres de l’Ebre, des de les Cases d’Alcanar fins la mateixa Ametlla de Mar. 


Les bones perspectives en la promoció a la Segarra de la participació en la Via Catalana ja s’ha pogut comprovar al llarg de l’estiu amb la venda massiva de samarretes i gorres grogues, que permeten finançar l’esdeveniment i que han estat esgotades a través de les parades instal•lades periòdicament als mercats setmanals de Cervera i Guissona. 


A banda d’això, la Segarra per la Independència i l’Ajuntament de Guissona, en col•laboració amb els comerços de la Vila, vam encendre el passat diumenge 8 de setembre una gran estelada de foc, formada per vuit-centes espelmes, coincidint amb els actes de Festa MajorCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada