diumenge, 12 d’abril del 2015

Sabem on anem

Avui s'ha celebrat la III assemblea general ordinària de l'ANC a Lleida, amb l'objectiu de definir el futur de l'ANC camí de les eleccions plebiscitàries del 27S.

Durant l'acte, també s'ha donat a conèixer l'actuació prevista per la diada d'enguany, omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona, que estarà dividida en 135 trams, el mateix nombre de diputats al Parlament de Catalunya. Aquesta mobilització portarà un missatge polític centrat en 10 eixos, 10 valors clau per a la nova República catalana:  regeneració democràtica, educació i cultura, obertura al món, benestar i justícia social, innovació, diversitat, sostenibilitat, equilibri territorial, solidaritat i igualtat.

Durant els mesos previs a l'11s2015, l'ANC organitzarà un seguit d'actes arreu del territori, amb l'objectiu de fer arribar a tothom la campanya tot donant a conèixer els 10 valors que han de constituir els pilars fonamentals de la nova República Catalana, aconseguir la unitat d'acció entre les candidatures que concorrin a les eleccions del 27s2015 i convertir la mobilització de la societat civil en vots independentistes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada