diumenge, 31 de maig del 2015

VALORACIÓ DELS RESULTATS DE LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 24 DE MAIG

La fita del 24 de maig s'ha assolit amb èxit, amb uns resultats esperançadors per continuar treballant per a guanyar les eleccions del 27 de setembre. El mandat per la independència s'ha iniciat el 24M i
culminarà el 27S.

Les candidatures independentistes han incrementat i millorat els resultats dels comicis del 2011; mentre que els vots a candidatures contràries al procés han disminuït. No hi ha una majoria alternativa a l'independentisme a Catalunya. Els resultats són bons, però no ens hem de conformar: podem i hem de sumar més gent.

Malgrat el discurs de la por amb el que han intentat atacar el procés, els resultats del 24M demostren que Catalunya no té cap por al canvi. I no hi ha canvi més profund, ni camí més fàcil per fer-lo possible, que la independència.

El resultat del 24M no suposa, ni molt menys, el sostre de l'independentisme. La història electoral d'aquest país confirma que les eleccions al Parlament és quan les forces sobiranistes obtenen millors resultats, superiors als de les municipals. 

La fita del 27 de setembre és massa important com perquè ens distraguem en debats que ja estan tancats. Ara ens toca treballar com mai, no podem donar un dia de descans per sumar gent al procés cap a un estat independent. Ens espera un estiu carregat d'actes i campanyes, agafem força, amb il·lusió perquè ho tenim més a prop que mai!

 
  
 
  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada