dilluns, 6 de febrer del 2017

Love Democracy!

L'independentisme ha tornat a demostrar, a les vuit del matí d'un dia laborable, que és la principal força social d'aquest país i que té capacitat per marcar l'agenda de la política i els mitjans de comuninació no només de Barcelona o Madrid, sinó de tot Europa. El souflé no baixa, sinó que s'acosta ràpidament al moment de la ruptura. La fotografia d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau des de la porta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), tots tres amb la mà al cor, ja són una icona més del trajecte que acosta la societat catalana a la seva emancipació d'un règim que en nega l'existència política.

El passeig de Lluís Companys de Barcelona ha estat l’escenari on més de quaranta mil persones s’han aplegat avui al matí per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, acusats d’haver organitzat el 9-N. Persones vingudes de tots els punts del territori han desafiat l’hora i el fred per mostrar que avui ens jutgen a tots els demòcrates. L’actual Govern i membres de l’anterior han caminat de la plaça de Sant Jaume fins a la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya passant per sota de l’Arc de Triomf a on hi havia una pancarta gegant amb el lema Love Democracy.
6 observadors internacionals i més de 100  periodistes internacionals acreditats i amb connexions en directe a televisions d’arreu del planeta han donat el tret de sortida a un nou estadi del procés d’independència de Catalunya, internacionalitzant la denúncia de la judicialització de la política per part de l’Estat espanyol.

Des de les comarques de l'Urgell i la Segarra, també hi hem estat presents, desplaçats en autocar (tres autocars entre les dues comaques) i molts altres en cotxes propis.

  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada