dilluns, 14 d’agost del 2017

La Segarra, al tram 405

Les inscripcions per a la manifestació a Barcelona per l’11 de setembre cal fer-les a la web https://si.assemblea.cat. L’espai previst per a aquest acte, com cada any està dividit en trams, que formaran una creu a la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer Aragó.

Les inscripcions poden ser individuals o en grups de fins a quatre persones més. Una vegada feta la inscripció, perquè sigui vàlida, s’ha de confirmar per correu abans de  vint-i-quatre hores. Si passades aquestes vint-i-quatre hores després d’haver omplert el formulari no s’ha rebut el correu, voldrà dir que hi ha hagut algun error. En aquest cas, cal tornar a fer la inscripció.

Hi ha quaranta-vuit trams repartits en quatre zones: la Muntanya, de color verd, que correspon a la part de passeig de Gràcia que queda per damunt del carrer Aragó fins a Jardinets de Gràcia, per damunt de la Diagonal; la zona Mar, de color blau, on hi ha els trams que queden per baix; la zona Besòs, que correspon als trams del carrer Aragó entre passeig de Gràcia i el passeig de Sant Joan. I finalment, els trams de la zona Llobregat, que són els que queden al carrer Aragó des de passeig de Gràcia fins al carrer Muntaner. A les comarques de la Segarra i l’Urgell ens correspon el tram 405 (carrer Aragó, entre Balmes i Enric Granados).

Recordeu que per anar-hi en autocar, des de la Segarra us podeu inscriure a la parada de la Segarra per la Independència al mercat de Guissona els dijous i de Cervera els divendres, i als següents punts: Llibreria Rovira a Torà, Agrobotiga a Sant Guim de Freixenet, Llibreria Cucafera a Cervera i Llibreria Issauna a Guissona. Recordeu que les places són limitades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada