dimecres, 18 d’abril del 2018

Faran el cim

L’Assemblea dóna suport a la iniciativa ‘Faran el cim’, una cadena humana en solidaritat amb els 16 representants polítics a la presó i a l'exili que es durà a terme el dissabte 28 d’abril. L’acció consistirà en una cadena humana estructurada en 13 trams amb inici a Collbató que pujarà fins al cim del Cavall Bernat, al bell mig de la serra de Montserrat.

Des de l’església de Collbató sortiran les 16 fotografies emmarcades que aniran passant de mà en mà fins al peu del Cavall Bernat. Allà, una cordada formada per bombers i escaladors de la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes pujarà les fotografies fins al cim, moment culminant de la cadena.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Associació Catalana de Drets Civils i compta amb el suport de la sectorial de l’ANC Bombers i de diverses entitats, com la Crida per la Llibertat, Òmnium, la FEEC o #SomDeCau.

Les inscripcions ja estan actives i es poden fer a través del web http://cridaperlallibertat.cat. Des de l’Assemblea, us animem a participar-hi i a fer-ne difusió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada