divendres, 13 de juliol del 2012

Catalunya marxa cap a la Independència


Al pas per la comarca de la SEGARRA de la
MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA

Segarrenques i segarrencs!

(1). Els catalans i les catalanes ens sentim indignats pel tracte humiliant i per la situació d’espoli que pateix la nostra nació.

(2). L’estat espanyol limita les possibilitats de futur de Catalunya, i atempta greument contra la nostra cohesió social i la nostra llengua.

(3). El vigent sistema autonòmic ha estat incapaç d’articular en més de 30 anys un model polític respectuós amb les nacions que integraven l’Estat.

(4). El Parlament ha ratificat en diverses ocasions que Catalunya és una nació i que, com a tal, no renunciarà mai al seu dret d’autodeterminació.

(5). La sentència del Tribunal Constitucional del 2010 va fer evident que, si no volem desaparèixer com a nació, ens cal iniciar un procés d’Independència.

(6). Per tot plegat, creix la consciència que és necessari recuperar l’Estat propi. Una de les principals conseqüències d’aquesta consciència ha estat el naixement, el passat mes de març, de l’Assemblea Nacional Catalana, una organització transversal i oberta, no lligada amb cap partit polític, i de la qual Segarra per la Independència forma part com a entitat territorial d’àmbit comarcal.

(7). En l’aspecte institucional, cal destacar la creació de l’Associació de Municipis per la Independència, i ja són centenars les corporacions locals que han aprovat mocions a favor d’un Estat propi per a Catalunya. Entre elles, els ajuntaments de Biosca, Cervera, Estaràs, Granyanella, Guissona, Ivorra, Massoteres, Montornès de Segarra, els Plans de Sió, Sanaüja, Sant Guim de Freixenet, Sant Guim de la Plana, Tarroja, Torà i Torrefeta i Florejacs, a més del Consell Comarcal de la Segarra i de la mateixa Diputació de Lleida. Esperem que aviat ho ratificaran també Granyena, les Oluges, Montoliu de Segarra, Ribera d’Ondara, Sant Ramon i Talavera, que són els últims 6 que falten entre els 21 municipis de la nostra demarcació.


Així doncs, des de Segarra per la Independència, entitat comarcal de l’Assemblea Nacional Catalana, convoquem tothom a participar en la Marxa cap a la Independència que té lloc tot aquest estiu arreu de la nostra nació, i a treballar per aconseguir com més aviat millor un Estat català independent, plenament democràtic i integrat dins la Unió Europea.

El punt final d’aquesta Marxa cap a la Independència serà el proper Onze de Setembre, quan tindrà lloc a la capital del país una gran manifestació amb l’objectiu clar i directe d’assolir l’Estat propi. Aquell dia hi hem de ser tots, a Barcelona, i fer que la de l’Onze de Setembre del 2012 sigui la més important concentració catalana per la Independència! I tant de bo sigui l’última, voldria dir que ja ho haurem aconseguit.

Mentrestant, que cadascú hi posi el seu gra de sorra. Col·laborant amb l’Assemblea Nacional Catalana. O posant una estelada al balcó: que cada balcó de Catalunya llueixi una senyera per la Independència fins que ho aconseguim!

I que a cada poble, vila i ciutat del país la Marxa cap a la Independència es faci sentir i es deixi veure: apadrinem una gran estelada a cada població, i lluïm-la en un lloc destacat des dels quatre vents, símbol de la nostra voluntat de llibertat nacional!

Ara el nostre gran objectiu com a nació lliure i democràtica és més possible que mai, ja només depèn de nosaltres!

Aquest estiu, Catalunya marxa cap a la Independència! Que ningú no es quedi enrere!

Visca la terra!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada