dilluns, 10 de setembre del 2012

Sanaüja i Torà se sumen als actes de la Marxa cap a la Independència



Coincidint amb les respectives festes majors, Torà i Sanaüja també han omplert les seves finestres i balcons amb estelades i han fet onejar la senyera de la llibertat al capdamunt dels seus monuments més representatius.


La Segarra per la Independència ha estat present al sopar de festa major de Torà, on ha presentat els objectius de la Marxa cap a la Independència amb la col·laboració de l’alcaldessa de la vila, Mercè Valls, i ha procedit a la lectura del manifest, feta per part de Montse Martí. A l’acte hi ha assistit més de dos-cents toranesos.


Per la seva banda, coincidint amb les festes de Sanaüja, l’assemblea territorial de l’ANC de la nostra comarca també ha estat present, aquest cop amb la col·laboració de Josep Condal, alcalde del poble i Frederic Bentanachs, històric lluitador per l’assoliment de l’Estat català, i la lectura per part d’Ariadna Terribas. Els parlaments varen ser escoltats atentament pels més de tres-cents veïns de Sanaüja reunits a la plaça major, al peu de les muralles del castell guarnides amb una immensa senyera estelada. A més, tot i haver exhaurit completament les existències de senyeres estelades, la botiga amb marxandatge de la Marxa cap a la Independència va estar molt concorreguda. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada