divendres, 19 de juliol del 2013

La Segarra per la Independència engega una campanya informativa sobre la Via Catalana


L’assemblea territorial de l’ANC, la Segarra per la Independència, ha organitzat quatre actes informatius per donar a conèixer a la població de la comarca l’organització de la cadena humana que tindrà lloc el proper 11 de setembre. A Guissona, Torà, Cervera i Sant Guim de Freixenet s’han facilitat els detalls de la cadena de ciutadans que, units, ocuparan 400 quilòmetres al llarg del litoral català, des del Pertús fins a Alcanar, amb la voluntat de mostrar  internacionalment el desig d’assolir una Catalunya Independent.



En les diferents xerrades, els membres de l’entitat han informat dels mecanismes previstos perquè tota la ciutadania segarrenca conegui el funcionament, inscripcions i organització de la Cadena Humana, per tal que puguin decidir participar en aquest esdeveniment. En aquest sentit, s’han noliejat una dotzena d’autocars que sortiran el mateix dia 11 dels diferents punts de la comarca per transportar als que s’hagin inscrit fins al punt on des de l’organització central es decideixi. Diverses entitats culturals i socials de la Segarra s’han sumat a la iniciativa i han mostrat la voluntat de participar en la jornada amb activitats lúdiques i de cultura popular.  




Durant els actes també s’ha donat suport a la campanya Signa un Vot per la Independència, en la qual es recullen signatures perquè la ciutadania exerceixi el dret de petició al Parlament català pel qual aquest convoqui una consulta vinculant sobre la independència de Catalunya abans del 31 de maig de 2014 i, si l’Estat espanyol ho impedeix, es declari unilateralment la Independència de Catalunya com a molt tard l’11 de setembre de 2014. La campanya està coordinada des de l’ANC, dins la campanya einesxestat.cat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada