divendres, 24 de gener del 2014

Crida a les entitats de la Segarra



ETS MEMBRE D'UNA ENTITAT?

Des de la territorial de l’ANC Segarra per la Independència, duem a terme una campanya per donar arguments que dissipin el catastrofisme i la por propagada pels mitjans contraris al procés de secessió i,alhora, per donar a conèixer els avantatges i inconvenients, de caire econòmic, que tindríem si optéssim per la independència en el referèndum que se celebrarà el 9 de novembre de 2014. 

Aquesta campanya pretén arribar al màxim nombre de persones possible. Amb els modestos mitjans de què disposem, creiem que adreçar-nos a les associacions i entitats de la comarca és una bona manera d’aconseguir-ho.

Des de fa tres anys hem dut a terme amb èxit diverses xerrades d’aquest tipus, tant a nivell municipal com a través de diverses entitats i associacions de la comarca. 

En aquests actes, des de l’ANC hi aportem dos conferenciants: una persona de l’equip de coordinació de Segarra per la Independència, que fa una breu presentació de l’ANC i els seus objectius, i després un expert en el procés que fa una exposició, breu, al voltant de les següents (i d'altres) preguntes:

- Si Catalunya fos independent, què passaria amb l’economia del país?
- Seria un país viable econòmicament?
- Podria afrontar les prestacions de l’atur?
- Què passaria amb les pensions?
- Quins inconvenients i quins avantatges tindríem per competir amb altres països?
- Què passaria amb l’idioma castellà?

Finalitzades les exposicions, es dóna pas a un torn de paraules, perquè els assistents puguin exposar els seus dubtes i els conferenciants els puguin respondre (en la mesura possible).

L’afinitat que es dóna entre les persones d’una mateixa entitat i la proximitat amb els conferenciants ajuda sempre a produir un diàleg fluid i distès.

Si penseu que una xerrada semblant pot ser d’interès per als membres de la vostra entitat, contacteu amb nosaltres i cercarem un dia i hora que millor s’adapti a les vostres necessitats. 

Podeu contactar amb nosaltres a l’adreça segarra@assemblea.cat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada