divendres, 27 de maig del 2016

Manifestació diumenge 29 de maig, a les 12h "Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials i democràcia real"

L'Assemblea Nacional Catalana convoca a tots els seus socis i simpatitzants a la manifestació que tindrà lloc el diumenge vinent, 29 de maig, a les 12h amb el lema "Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials i democràcia real" convocada per 40 entitats socials, sobiranistes, sindicals i culturals de Catalunya i diversos partits polítics catalans. La manifestació sortirà des de la plaça Urquinaona i arribarà davant de la Delegació del Govern espanyol, a Pla de Palau.

L'ANC es manifestarà aquest diumenge per defensar les lleis i els drets socials aprovats pel Parlament de Catalunya i suspesos pel Tribunal Constitucional espanyol. L'Assemblea vol posar de manifest que en una República Catalana no s'hauria buidat de competències el Parlament de Catalunya i haurien prosperat lleis en defensa dels drets polítics, socials i laborals, com la llei d'emergència habitacional i energètica o la llei d'igualtat, que serien vigents i ja estarien millorant la situació i les condicions de vida dels catalans en general i dels nostres conciutadans més vulnerables en particular.

Per aquest motiu, l'ANC fa extensible la convocatòria a tots els seus associats i a la ciutadania que vulgui sentir-se partícip del procés de construcció d'una República moderna, veritablement democràtica i justa.

Us esperem diumenge a les 12h. a Plaça Urquinaona.

Pensem a dur-hi l'estelada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada