divendres, 21 d’abril del 2017

Núria Feliu omple l'Auditori de Cervera amb el seu recital de poemes patriòtics

Núria Feliu ha ofert aquest divendres 21 d'abril, a l’Auditori de Cervera, un recital de poemes patriòtics, en un acte organitzat per l'Assemblea Territorial de l’ANC, Segarra per la Independència i Òmnium Cultural. 
El recital ha engegart amb l’actuació musical de dos membres del Conservatori de Grau Superior de Cervera, una soprano i un alumne interpretant la viola, acompanyats al piano per la directora del centre, Estefania Balcells, i ha continuat amb la intervenció de la cantant santsenca, que ha intercalat fragments de música amb poemes patriòtics d’autors diversos, com Joan Maragall, Miquel Martí i Pol, Apel·les Mestres, Salvador Espriu o Jacint Verdaguer, entre d’altres, que recull en el seu llibre-CD “Poemes patriòtics”.
Des de Segarra per la Independència volem agrair al Conservatori de Cervera la sevacol·laboració, sense la qual aquest acte no hagués estat possible.
El públic engrescat es s'ha deixat seduir per l’emotiva actuació i ha acompanyat en tot moment la cantant, que ha estat col·laborant amb l’ANC oferint aquest recital durant els darrers mesos. Feliu porta molts anys reivindicant la cultura catalana i veu el procés sobiranista amb optimisme. Durant l’actuació, va apel·lar als assistents a votar a la independència. 
L’acte ha tingut lloc a la capital de la Segarra la mateixa setmana de la presentació de la campanya pel a la República Catalana de l’ANC, campanya que com a lema ‘El canvi ets tu’ i que pretén que tothom se sumi a la construcció d’un nou país al món i d’un futur millor per als ciutadans de Catalunya, vinguin d’on vinguin. Un sí afirmatiu i positiu que cerca generar simpaties dins i fora de les nostres fronteres. El lema és una mà estesa i una crida a la responsabilitat de cadascú i el reflex de la voluntat de diàleg,.d’entesa, d’arguments, de democràcia i de conjunt.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada