diumenge, 4 de juny del 2017

Trobada d'electes de la Segarra en suport de l'Assemblea d'Electes de Catalunya



El pati de la Universitat de Cervera ha acollit aquest matí una trobada de càrrecs electes de la Segarra en suport a l'Assemblea d'Electes de Catalunya (AECAT). L'acte ha estat convocat per ANC-Segarra per la Independència i els partits polítics sobiranistes de la comarca i ha comptat amb una vintena de representants d’ajuntaments i Consell Comarcal de la Segarra i de la Diputació de Lleida.

L’Assemblea d’Electes de Catalunya està formada per tots els càrrecs electes del nostre país, sota l'estructura organitzativa de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). L'AMI està formada per institucions que representen el món local, un moviment que aglutina totes les sensibilitats polítiques i que treballa única i exclusivament per la independència de Catalunya.

Els electes que han participat en la trobada s'han concentrat davant d'una figura volumètrica en forma de 'sí' gegant que és l'emblema de la campanya pel sí al referèndum de l'Assemblea Nacional Catalana, que durant aquesta setmana està exposat a diferents ubicacions de la Segarra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada