dilluns, 10 de juliol del 2017

"Les clavegueres d'Interior"



Òmnium Cultural ha presentat ‘Crida per la Democràcia’, la gran campanya per defensar el Referèndum i denunciar els atacs a la democràcia de l'Estat i que té la voluntat de sumar tots els demòcrates i d'aglutinar entitats.


La primera acció de la campanya Crida per la Democràcia és la projecció arreu del país del documental ‘Las cloacas de interior’. Després que cap televisió hagi gosat a emetre el documental de Mediapro sobre les clavegueres de l’Estat, Òmnium Cultural ha decidit projectar-lo arreu del territori perquè tothom qui vulgui pugui redescobrir la guerra bruta de l’Estat contra tot allò que ensumi a democràcia i llibertat.


Un documental que posa damunt la taula proves i testimonis de la brigada política que el ministeri de l’Interior, amb Jorge Fernández Díaz al capdavant, va muntar per destruir el sobiranisme i que es van destapar en la coneguda com a Operació Catalunya.


La projecció del documental a les comarques de la Segarra i l’Urgell estarà organitzada per Òmnium Cultural Segarra-Urgell juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana, i es durà a terme els dies 13 i 14 de juliol a 8 poblacions diferents,  Agramunt, Anglesola, Bellpuig, Cervera, Guissona, Sant Guim de Freixenet, Tàrrega i Torà. 

Els horaris dels passis del documental ‘Las cloacas de interior’ són els següents: 


Sant Guim de Freixenet, 13 de juliol a les 19 h – Centre Cívic Mestre Vianya
Tàrrega, 13 de juliol a les 19:30 h – Casal Cívic de Tàrrega
Agramunt, 13 de juliol a les 20 h - Sala del Teatre del Casal Agramuntí
Cervera, 13 de juliol a les 20 h - Sala Francesc Buireu
Bellpuig, 13 de juliol a les 20:30 h – Al Castell
Anglesola, 13 de juliol a les 22 h – Plaça de la Pau
Guissona, 14 de juliol a les 20 h - Sala de Plens de l’Ajuntament
Torà, 14 de juliol a les 20 h - Sala d’Actes de l’Ajuntament
 

A continuació trobareu els cartells dels passis que tindran lloc a la Segarra. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada