diumenge, 15 d’abril del 2018

Èxit del Sopar Groc solidari

El passat dissabte dia 14, coincidint amb el 87è aniversari de la proclamació de la Segona República, el pavelló polivalent de Cervera va acollir un sopar groc solidari organitzat per Segarra per la Independència i Òmnium Cultural Segarra-Urgell, amb l’objectiu de recordar els presos polítics i els exiliats i recaptar fons per la Caixa de Solidaritat i l’Associació Catalana pels Drets Civils.

El sopar, amb 420 comensals, va comptar amb l’assistència de familiars dels exiliats i dels presos polítics catalans: Neus Matamala (filla de Josep Matamala), Esther Cuixart (germana de Jordi Cuixart), Pol Leiva (Nebot Jordi Cuixart) i Xavier Sànchez (germà Jordi Sànchez). Ferran Civit, parella de Meritxell Serret, va ser baixa a darrera hora, ja que va anar a la presó d’Alcalà Meco a visitar la Carme Forcadell, i va adreçar unes paraules als assistents a través d’un àudio. Al sopar també hi va assistir el vicepresident primer de la mesa del Parlament de Catalunya, Josep Costa. La cloenda de l’acte va anar a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural.

El menú va anar càrrec dels xefs Sergi Ortiz (l’Antic Forn de Cervera), , Albert Marimon (La Cava de Tàrrega) i Oriol Càlichs (Igualada) i el sommelier Juanjo Ceresuela com a director de sala. L’acte solidari, també va comptar amb la col·laboració de moltíssimes entitats i comerços de Cervera i comarca, així com també de músics, artistes i entitats solidàries i de molts voluntaris que van ajudar en les tasques organitzatives.



 



  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada