dilluns, 15 d’octubre del 2012

Cervera ja és Territori Català LliurePer majoria absoluta, el consistori de Cervera ha declarat la capital de la Segarra Territori Català Lliure. La moció fou presentada al Ple de la Paeria per Acord Municipal per Cervera (ERC-INSE), conjuntament amb CiU, i la integritat del seu text va rebre el suport, a més de la totalitat dels paers de CiU i d'ERC-INSE, d’un vot favorable per part d'un regidor del PSC; quatre abstencions varen venir de les files de SiF i PSC i l’únic vot en contra fou emès pel braç alçat de PxCat.

El text de la moció insta al Parlament de Catalunya sotmetre a votació la declaració unilateral de sobirania nacional de Catalunya i, si s’escau, convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya, i a ordenar un seguit de mesures de transició fins a la constitució formal de l’Estat català, tot apel·lant a l’esperit cívic de tot Europa, inclòs l’Estat espanyol.

Des de Segarra per la Independència felicitem als paers de Cervera pel seu compromís, la seva valentia i el rigor democràtic del seu gest i encoratgem als demés consistoris i representants municipals de la Segarra i de tota Catalunya a seguir-ne l’exemple.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada