divendres, 16 de setembre del 2016

El batec d’un país

Ha estat un somni fet realitat, el batec de tot un país en moviment! Hem demostrat novament al món que som un poble unit, pacífic i perseverant en la nostra lluita: construir una nova República!

La concentració organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per la diada d’enguany a Lleida va superar les previsions, esdevenint una jornada cívica i reivindicativa amb un èxit espectacular. De fet, a la llera del Segre es va multiplicar l’assistència donant lloc a la manifestació més gran que mai havia rebut la capital de Ponent. La mateixa valoració es pot fer per la resta de concentracions simultànies al territori català, Berga, Salt, Tarragona i Barcelona van bategar com mai i van fer que l’Onze de Setembre de 2016 entri a formar part de la història del nostre país. Després de l’èxit d’aquesta diada estem convençuts que avui som molt més a prop d’aconseguir el nostre somni!

Des de Segarra per la Independència volem agrair la gran tasca dels voluntaris i voluntàries que ho han fet possible i a tots aquells que han col·laborat en l’organització o donant suport als actes que hem organitzat durant tota la campanya d’estiu i evidentment, també a tots els que heu confiat novament en nosaltres venint a Lleida en els 6 autocars que hem organitzat des de Segarra per la Independència. Gràcies per formar part d’aquesta història que construïm entre tots! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada