diumenge, 28 de maig del 2017

Antonio Baños i Esther Capella criden a la mobilització popular per fer guanyar el SÍ al Referèndum

Gran jornada la d'ahir a Cervera, en què gràcies a l'empenta i el compromís de l'Associació de Joves de Cervera, vam gaudir d'un bon dinar, un combat de corrandes i de la xerrada de l'Ester Capella i l'Antonio Baños, en un acte emmarcat en la campanya del Sí al Referèndum i adreçat a sensibilitzar el vot dels joves, clau de cara a la participació a aquest repte electoral.

L'acte, que va tenir una seixantena d'assistents, va iniciar-se amb un vermut popular i un dinar sota els porxos dels patis de la Universitat de Cervera, una seixantena llarga d’assistents. A l’hora del cafè, i abans dels parlaments, i va estar amenitzat pel grup Corrandes són corrandes i l'acompanyament musical del llaüt de Francesc Tomàs ‘Panxito’. 

Els parlaments polítics foren a càrrec d'Ester Capella, diputada al Congrés dels Diputats per ERC-Catalunya Sí, i d’Antonio Baños, portaveu de Súmate i membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Capella va defensar la construcció de la nova República Catalana independent en clau social, inclusiva i transversal. Per la seva banda, Baños va cridar a la mobilització popular que garanteixi l'èxit del referèndum, la victòria del SÍ, la independència de Catalunya i l’inici del procés constituent. 

Des de l'Assemblea territorial de l'ANC Segarra per la Independència, es va animar a la ciutadania a penjar domassos pel Sí al referèndum als balcons, i es va convidar els assistents al proper acte que organitzen conjuntament amb Òmnium Cultural, el proper divendres 2 de juny, a les 19.30 h, al Paranimf de la Universitat de Cervera amb la intervenció del diputat al Parlament de Catalunya i cantant Lluís Llach.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada