dijous, 21 d’agost del 2014

11 de setembre de 2014: Ara és l'hora!


La diada d’enguany, sense cap mena de dubte, ha de ser l’exponent de la voluntat del poble català. Al llarg de quilòmetres, la Via Catalana 2014 recorrerà la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda Diagonal de Barcelona, on els catalans podrem expressar la voluntat de votar i poder decidir el nostre futur, el desig de ser respectats i tractats amb igualtat, l’anhel de poder veure reconeguts els nostres drets. En definitiva, l’11 de setembre de 2014, ha de ser un clam a la llibertat. La gran manifestació, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, materialitzada en forma de V, de voluntat, votar, victòria,... ha de ser un exemple de festa reivindicativa, que celebri pacíficament un avançament de l’exercici democràtic del proper 11 de novembre. Cal que cada bocí de Via quedi ple d’esperança i d’il·lusió, d’aquelles ganes dels emprenedors que volen construir un nou país molt millor. No deixem el camí erm. Hi ha un espai que ens espera, l’11 de setembre hem de fer Via!
 



Els trams assignats a la Segarra són el 3 i el 4. Des de la Segarra per la Independència, organitzem autocars per a assistir-hi. En el moment d’apuntar-vos a l’autocar ja se us tramita la inscripció a la Via Catalana 2014. Es pot dur a terme les inscripcions a diversos llocs de la comarca:  

- Cervera: la Cucafera i a la parada al mercat dels divendres;
- Guissona: llibreria Issasuna i parada al mercat dels dijous;
- Torà: llibreria Rovira
- Sant Guim de Freixenet: Supermercat Cal Forneret

La sortida dels autocars serà a les 9:30 i a les 12:30 h, des de Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet. 

Si voleu anar-hi en cotxe, heu d’apuntar-vos a través de la web www.araeslhora.cat o bé al telèfon 902 81 19 14. Recordeu que si voleu apuntar-vos amb la gent de la Segarra, haureu de fer la inscripció als trams 3 o 4. 

Per a més informació contacteu amb segarra@assemblea.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada