dimarts, 26 d’agost del 2014

Anem fent Via



La plaça de la Universitat de Cervera aquest vespre ha acollit un bon nombre de gent, que amb la samarreta groga o vermella, amb l’estelada, o simplement amb la il·lusió de construir un nou país, han dibuixat la V de voluntat, la V de votar, en una jornada festiva emmarcada en el programa del dimarts d’Aquelarre. 

Són molts anys ja, durant els quals diverses generacions han lluitat per aconseguir la fita que desitgem. Ara, el procés ha esdevingut molt més fort gràcies, en part, a la participació de la societat civil, que ha estat clau per a que el projecte independentista hagi pres un rumb imparable. Ara més que mai, el país necessita una resposta social massiva que pressioni la classe política per a que exerceixi el mandat el poble els encomana. 

En aquest context, la Diada d’aquest any serà clau per demostrar massivament la voluntat popular, formant la gran V de Via, Voluntat, Votar i també de Victòria. Una gran senyera teixida pel poble l’11 del 9 i que serà un clam al món de la nostra voluntat de poder ser escoltats el 9 de l’11.


Arreu de Catalunya es duen a terme durant tot l’estiu actes com el d'avui a Cervera. Aquestes jornades han de servir d’exemple de voluntat i compromís, però també com a referent per a encoratjar tothom a assistir el proper 11 de setembre a Barcelona, per a fer que la gran Via catalana de 2014 esdevingui una V de Victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada