dissabte, 13 de setembre del 2014

Signa un Vot per la Independència



La campanya Signa un Vot per la Independència, que vam endegar ara fa aproximadament un any, arriba a la seva fi. Aquesta iniciativa es basa en exercir el dret de petició, que és un dret fonamental recollit en l’ordenament internacional, la Constitució espanyola i l’Estatut de Catalunya. Representa l’exercici de la democràcia directa en el seu estat més pur: un ciutadà expressa la seva petició a una administració.


Amb la Campanya Signa un Vot per la Independència els catalans demanem al Parlament de Catalunya, mitjançant el dret Fonamental de Petició la convocatòria de la consulta sobre la independència, i en el supòsit que s’impedeixi la seva celebració, demanem als nostres representants electes que declarin la independència d’acord amb el dret internacional. Així, la signatura d’una majoria dels catalans legitimarà la declaració d’independència en cas que no es pugui celebrar la consulta. Estem avançant en un camí inèdit: la Via Catalana per a exercir el dret a l’autodeterminació.


El passat dijous 11 de setembre es va cloure aquesta campanya, per la qual cosa el proper dilluns 15 es durà a terme l’acte de lliurament de les caixes amb les instàncies al Parlament de Catalunya, en el que intervindran Rosa Alentorn, Agustí Carles i Carme Forcadell.


Des de la Segarra per la Independència, volem agrair la valuosa col·laboració d’ajuntaments, voluntaris i de tots aquells que han contribuït amb el seu granet de sorra, fent possible aquesta campanya. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada