dijous, 16 d’octubre del 2014

Aquest diumenge, tothom de groc a Barcelona!


La campanya ARA ÉS L’HORA convoca un acte multitudinari per a aquest diumenge 19 d’octubre a la plaça Catalunya de Barcelona. En el transcurs d’aquest acte, la campanya unitària presentarà la proposta de la societat civil per a Catalunya, en aquest moment de tanta transcendència.
L’acte començarà a dos quarts d’una del migdia (12:30). Hi intervindran Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.
Aquest és el comunicat de les entitats:
- L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convoquen un acte massiu per la Unitat i per fer una proposta a la societat catalana el proper dia 19 d'octubre a les 12:30 hores a la plaça Catalunya, a Barcelona.
- Serà en aquest acte, on intervindran Carme Forcadell i Muriel Casals, que ARA ÉS L’HORA expressarà la seva opinió i explicarà els següents passos que durà a terme.
- Fins aleshores ambdues entitats estan escoltant l’opinió del territori i de tots els seus òrgans de direcció; i dialogant amb els agents polítics i socials per assolir una posició sòlida i reposada en un moment de tanta transcendència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada