dijous, 30 d’octubre del 2014

Reconeixement en l'àmbit social

La Segarra per la Independència va rebre el reconeixement en l'àmbit social en el Dia de la Comarca, acte organitzat pel Consell Comarcal de la Segarra. L'esforç, la il·lusió, el coratge i la bona voluntat de la ciutadania, és també la força d'un país.  Serà aquesta força, qui ens permetrà avançar en aquesta realitat col·lectiuva, i ens portarà al final d'aquest camí, i a la cruïlla en prendrem un altre que es diu llibertat.
 
Des de Segarra per la Independència, voldríem agrair públicament al Consell Comarcal que hagi pensat en nosaltres i que reconegui la feina feta a la comarca durant aquests tres últims anys.
Part important d’aquest reconeixement és degut a la tasca portada a terme per la primera junta, per la gent que va creure de bon començament en el gran projecte que era l’ANC, i va començar de zero, recorrent la Segarra de punta a punta; sovint es trobaven auditoris pràcticament buits, però no van defallir, i és gràcies a ells que ara som on som. Alguns d’ells encara continuen ara a primera línea. Altres ens recolzen en la distància. Pels que estem actualment a la junta de Segarra per la Independència, el final d’aquest trajecte està aquí mateix, a la cantonada: un final que no deixa de ser el començament del nou viatge que tant desitgem emprendre. El que té d’especial aquest procés únic que estem tenint la gran sort de viure és que ha sorgit del poble, i, com deia l’actriu Montserrat Carulla fa uns dies a la premsa, “no es poden posar portes al camp”.

Quin és el nostre desig més gran? La disolució de Segarra per la Independència perquè això significaria que hem aconseguit el nostre somni, que ha estat el de moltes altres generacions anteriors. Desitgem també poder recuperar el nostres espais i el nostre temps personal, retornar les hores i dedicació preses a les nostres famílies, a les nostres llars, a les nostres vides particulars. Dedicar-nos de nou, i plenament, a la nostra feina, als nostres hobbies, poder començar projectes personals nous i reprendre'n d’altres arraconats. I el millor de tot això serà que ho farem, de ben segur, amb un regust de triomf i amb l’orgull d’haver contribuït a crear un nou camí i un bell futur per al nostre país.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada