divendres, 7 de setembre del 2012

Un miler de segarrencs aniran a la Manifestació de l'11 de setembre


A hores d’ara, dotze són els autocars que s’han organitzat des dels municipis i les entitats de la Segarra per a participar en la manifestació independentista de l’11 de setembre. Coordinats des de Segarra per la Independència, els ajuntaments de Cervera, Guissona, Sant Guim de Freixenet i Torà, el Consell Comarcal de la Segarra i les entitats Centre Obrer de Cervera, Convergència Democràtica de la Segarra i els Margeners de Guissona han noliejat la dotzena de vehicles que portaran a Barcelona més de sis-cents segarrencs. Per la seva banda, segons ens han fet saber, molts segarrencs i segarrenques es desplaçaran en vehicles particulars i es reuniran amb aquells que resideixen habitualment a l’àrea metropolitana.

Des de la Segarra per la Independència, organisme territorial de l’Assemblea Nacional de Catalunya, volem agrair a totes les persones, les entitats i les institucions oficials el seu entusiàstic suport a la Marxa cap a la Independència i l’èxit del què, ja des d’ara, podem enorgullir-nos. L’anhel de llibertat del poble català és cada cop més a prop de fer-se realitat! Si hem arribat fins aquí i veiem ja l’horitzó molt més a l’abast és gràcies a l’esforç de tots i cadascun dels homes i les dones que han decidit fer un pas endavant i exterioritzar un sentiment que fa molts anys que es cova i pel qual molts dels què ens han precedit varen lluitar i molts dels que ens succeiran rendiran honors.

L’11 de setembre de 2012 serà una Diada històrica pel nostre país. Nosaltres serem part d’aquesta història. Sabem que caldrà seguir treballant, però amb el capital humà, la capacitat de treball demostrada i l’entusiasme i l’orgull vessats, el camí serà molt més planer! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada